16 Aralık 2013

En Güzel Alışveriş-2

Yeni yıl heyecanı yavaş yavaş sarmaya başladı etrafımızı. Caddeler, sokaklar, dükkanlar, evler yine ışıl ışıl ve kırmızı rengin hakimiyetiyle sıcacık. Mağazalar hediyelik eşyalarla, vitrinler yılbaşı indirimleriyle dolu.

Peki siz yeni yıla son 15 gün kala, sevdikleriniz için sürprizlerinizi hazır ettiniz mi? Etmediyseniz, belki bir de LÖSEV'in LSV Dükkanına, TEGV'in ya da Çocuklar Gülsün Diye'nin alışveriş sitelerine bakmak istersiniz.
Birbirinden güzel minik hediyeler var:

Lösemili çocukların annelerinin ve LÖSEV gençlerinin el emeği göz nuru hazırladıkları kurabiyeler, yastıklar ve seramik ağaç süsleri...



Tegv'den kartlar, kalemler, mini defterler...


Çocuklar Gülsün Diye'den magnetler, kupalar, mumluklar...


Ayrıca, düğün hazırlıkları yapanlar için geliri yine kurumlara bağışlanacak olan sade ve de şirin davetiyeler ve nikah şekerleri...


Daha bir sürü seçenek için yukarıdaki linkleri takip edebilirsiniz. Fiyatları oldukça uygun. Sepetiniz 25/30 tl ise kargo ücreti de ödemeyebiliyorsunuz. Tegv'den alışveriş için ise ilgili telefon  ya da elektronik posta ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ben LSV'den siparişimi verdim. Belki siz de kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu ederken, çocukların ve gençlerin de tebessümüne katkınız olsun istersiniz.

Æ

*Fotoğraflar LOSEV'in, TEGV'in ve Çocuklar Gülsün Diye'nin internet sayfalarından iyi niyetle alınıp,  derlenmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder