2 Ekim 2011

Ve MFÖ

      Bir kaç gün önce dinlediğim, denk gelebilmek için sürekli radyolarda gezindiğim, eve varır varmaz internet sitelerinden evir çevir dinlediğim şarkılardan biri Ve MFÖ’nün çıkış parçası “Hep Yaşın 19”.

 


     Hani bazı şarkılar vardır, takılırsınız bir süre ve başka bir şarkı dinlemek istemezsiniz...Zaman zaman olur böyle, bir şarkıyı 7x24 duyma isteği... Kimisi hüznünden, kimisi melodisinden, kimisi sözünden, kimisi her hangi bir sebepten... bu şarkı da mutlu edenlerden ve biraz da MFÖ özleminden.

    5 yıl aradan sonra, Ve MFÖ albümüyle 11 yeni şarkı eklediler eski MFÖ şarkılarına. Aslında bir tanesi tanıdık, Yonca Lodi’nin seslendirdiği sözleri sağlam Çözemedin şarkısı...Yolca Lodi’nin yorumunu da beğenirdim ama MFÖ farklı bir tadla seslendirmiş. Geri kalan 9 şarkının adı ise şöyle: Kıskanınca, Bu Aşk Olur Mu, Sorma, Masal, Yamuk, Vur, Sensiz, Dedikodu Medikodu, Milenyum Süvarileri. 

    Dinledikçe dinlenilecek, söz ve müzik dolu, yine eskimeyecek bir MFÖ albümü olmuş bence. Yokluklar içinde bu tadı özlemişim, ne diyelim, iyi ki geldi.

Not: Çocukluğu, gençliği MFÖ’ye kulak vererek geçmiş her birey, hala gitmediyse bir MFÖ konserinde bence yerini almalı. Yıllar önce Eskişehir’de dinlemiştim; çok eğlencelilerdi, yine gitmeli.

Æ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder